Tipy ako sa obliecť na poľovačku pre ženy

24059685_1660289794028074_8871011866017457991_o-1080x800

Poľovníctvo nie je vždy vyložene mužská záležitosť a na poľovanie si častokrát prídu aj samotné ženy. Avšak najčastejšia ženská otázka, ktorú si muži len málokedy povedia je, “čo si obliecť”? Pripravili sme pre vás zopár rád, čo si ako žena môžete vziať na poľovačku a ako sa dobre obliecť na poľovanie počas chladnejších dní.

Termoprádlo do chladného, ale aj do teplého počasia

Už ste počuli o dámskom termoprádle, ktoré chladí? Je vyrobené z prémiovej vlny Merino, ktorá má výborné antibakteriálne účinky, nepohlcuje pachy a počas letných horúčav na poľovačke vás príjemne schladí.Takisto má výbornú savosť, ktorú oceníte pri namáhavejších a náročnejších aktivitách, pri ktorých vám odvádza pot od tela. Termoprádlo Merino je vhodné do každého počasia, a to aj do toho zimného. Vďaka hrejivým ale zároveň aj chladivým schopnostiam, môžete termoprádlo využiť počas celého roka, a aj počas poľovačky v každom ročnom období. Využite túto pridanú hodnotu dámskeho termoprádla, ktoré vám dokonale padne k vašej postave, a objednajte si u nás kompletný set vrchnej a spodnej časti termoprádla dohromady.

Takisto počas chladnejších dní môžete siahnuť po termoprádle Revna, ktoré je navrhnuté v extrémne izolačnom fleecovom materiály, má vysokú priedušnosť a mimoriadne tichú, jemnú a pružnú tkaninu,vďaka ktorej sa budete cítiť pohodlne. Pomáha vám udržiavať optimálnu teplotu tela počas akejkoľvek aktivity, a to najmä pri extrémnom počasí.   

Poľovnícke bundy pre chladnejšie počasie

S príchodom jari to nevyzerá na počasie, pri ktorom by sme mali chodiť iba v krátkom tričku a mikine. A už vôbec nie na poľovačke. Pri poľovaní v horšom počasí častokrát dlho čakáme kým sa objaví lovná zver, nehýbeme sa, a tak je naše telo náchylnejšie na chlad. Preto by sme mali dbať na to, aby naše oblečenie bolo správne zateplené, a dávať si pozor na náš osobný zdravotný stav. Nikto predsa nechce ochorieť a vzdať sa kvôli tomu niečoho, čo má rád a baví ho to. Preto oblečenie, ktoré nájdete na našom e-shope loveckavasen.sk, obsahuje náležité kritéria, ktoré chránia nielen zdravie, ale udržiavajú vás v pohodlí a v teple. Ponúkame vám dámske poľovnícke bundy, ktoré tieto kritéria spĺňajú a ochránia vás pred nepriaznivým počasím. Sú vyrobené z membrány ADDVENTEX™, ktorá je úplne odolná voči vetru a vode. Dobre umiestnené vetracie zipsy, sú skvelou súčasťou, vďaka ktorej sú tieto poľovnícke bundy ideálne pre aktívny a aj sedavý lov. Vďaka vonkajšej vrstve, vodeodolnosti, odolnosti voči vetru a vysokej izolácie, sa nemusíte báť, že by vám počas sedavého lovu bola zima. Vďaka tichej a silnej tkanine, vás nič nevyruší a ventilácia bundy vám zaručí komfort a pohodlný lov. Čo sa týka vizuálnej stránky, bundy sú navrhované značkou Northern Hunting, ktorá navrhuje poľovnícke oblečenie, pri ktorých sa zameriavajú na potreby a tvar tela ženy. Práve preto majú naše bundy moderný strih, ktorý dopĺňa ženský tvar tela, a tak dokonale padnú ku každej ženskej postave. Vyberte si dámsku bundu na poľovačku, ktorá bude dokonale ladiť k vášmu telu a pribalíme vám k nej 5 ročnú záruku voči oderu.

Doplnky, ktoré budú ku vám ladiť

Nezabúdajte na drobnosti, ktoré sú detailnými časťami vášho oblečenia, ktoré vás nielen doplnia, ale aj chránia. Napríklad nákrčník, ktorý je vyrobený z ľahkého, tichého a priedušného materiálu, slúži ako multifunkčné príslušenstvo, ktoré chráni vašu tvár pred studeným vetrom, alebo ho môžete nosiť okolo krku ako izoláciu. Farba nákrčníka je inšpirovaná nordickými lesmi “ARI Neck Gaiter”, pričom je vhodný pre všetky druhy lovu. Veľmi dôležitá je pokrývka hlavy, či už v zime proti mrazu, alebo v lete pred slnečným žiarením. Pre zimné obdobie tu máme poľovnícku čiapku, ktorá je vyvinutá vo fleece tkanine, je tesne tvarovaná a extrémne izolujúca, vďaka čomu vám perfektne padne. Takisto by ste nemali zabúdať na ponožky, ktoré majú extra izolačné polypropylénové časti a priedušný vrch, vďaka čomu budete mať nohy v suchu a v teple. Ponožky obsahujú vlnu, prostredníctvom ktorej bude vaša teplota tela stabilizovaná a ochránená. Všetky dámske poľovnícke doplnky nájdete na našom e-shope loveckavasen.sk.

Užite si poľovačku v pohodlí a v teple aj v chladnejšom období vďaka naším produktom, ktoré sú vyrábané s tou najväčšou kvalitou a zárukou voči oderu. Nakúpte už teraz a tovar vám doručíme zadarmo.

Dúfame, že si vyberiete čo najlepšie a aj na poľovačke počas chladnejších dní, budete vyzerať a cítiť sa dobre.